Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'setting'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • SymphoniePRO
    • Welcome to SymphoniePRO!
  • Symphonie Data Loggers
    • SymphoniePRO Loggers
    • Symphonie Programming and Specifications
    • SymphoniePLUS3 SD Cards
    • Symphonie Manual
    • Symphonie MMC Cards
    • Technical Support Bulletins
    • Grand Symphonie
  • Symphonie iPacks and Communication
    • iPackGPS
    • iPackACCESS
    • Cellular Providers and Coverage
    • iPack Setup
    • Patch FIles
    • Windlinx Service for NRG iPacks
    • Satellite iPacks
    • Programming the APN for GSM GPRS
  • Software and Data Processing
    • Getting Started with SDR
    • SDR Reports
    • Data Processing
    • Symphonie Time Stamps, Time Zones & Clock Information
  • Sensors and Mounting Booms
    • Update on #40 Vibratory Mode
    • Standard Sensors
    • Third Party Sensors
    • Sensor Mounting Boom Choices
    • IceFree and Turbine Control Sensors
    • wiring windvanes
    • Sensor Calibration and Uncertainty
  • Field Installation
    • Field Installation Tips
    • Towers
    • Protection of wind resource assessment system against corrosion
    • Technical Support Bulletins
  • Turbine Control
    • Turbine Control
  • New Users Forum
    • Startup Q&A
  • Customer Feedback and NRG Products Discussion
    • NRG Products Discussion
    • Customer Survey

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Dear all, I have a problem with iPack setting, in tab "settings" there's a choice for "Download partial files". When i choose (thicked) "yes" and i press "call now" email succeed sent but when i change with "no" and i press "call now", error 2421 appears and disconnecting suddenly. what should i do?. Thank you regards
  2. Hello anyone, I am configurating iPack email setting, SMTP and POP3 are already set based on our ISP information. But, when i press "Call Now" item and so on until appears text "email in progress"..and then below that text, there's text appears "Microsoft Outlook Te....(hidden by screen)" and email sending progress disconnecting suddenly. Can anybody help me with this problem, what should i do? Thank you
×
×
  • Create New...