Jump to content
Sign in to follow this  
Stefano

settings assistance

Recommended Posts

Hallo

I have a problem.

I have a mast(heigh 60m) with data logger.Occasionally i go on site and i remove/substition the ssd card becouse i d' ont have a connection. I put the RAW date in my computer and i calculation with Symphonie. The settings of the program is default (scale 0.765 offset 0.35), but the result is not possible.

I have a storical anemometer(heigh 20 m) near my mast.

The result are similar, but this effect is not probabli because the heigh are different.

I have a probable result with settings "unknow anemometer(setting scale 1 offset 0)" in the software.Is correct?

I do not know. I need assistance...

thank you for availability! Best Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Stefano - are the anemometers you are comparing both #40C anemometers?  it sounds as though there may be a problem with the scale factors.  Can you send us some raw (*.rwd) files to review?  I'd like to try to duplicate the problem you are seeing and find the solution. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...