Technical Forum



Welcome! to the Renewable NRG Systems Technical Forums. Please sign up for an account and join in our discussions about wind and solar resource assessment, turbine control, and turbine condition monitoring.

What's New

  • Re: iPack not present

    Hello Allan, I'm sorry to hear that nothing has helped. What are the serial numbers of the iPacks? Can you send me the last weeks worth of sent data files from the iPack that was in the feild before it was brought in and stopped working? Please send the files to support@rnrgsystems.com. Thank you, Pearse Tech Support
    Posted to iPack Setup (Forum) by pcorcoran on 10-24-2014
  • Re: iPack not present

    Hi Pearse, Thanks for the advice. I've reset the logger as described in point one but still nothing is showing. I've taken the battery out the iPack and charged this using a standard 12v battery charges which indicates that the battery is fully charged. I've plugged in the iPack to the logger with the D batteries taken out and as soon as...
    Posted to iPack Setup (Forum) by AllanB on 10-24-2014
  • Re: iPack not present

    Hello Allan, Thank you for your post. I'm sorry to hear that the logger and iPack aren't working properly. Here are a couple suggestions that might resolve this issue: 1. Start by resetting the logger: Do this by pushing the reset button, which is hidden in the SCM tray, between the watch battery and first SCM slot (on the left side). The button...
    Posted to iPack Setup (Forum) by pcorcoran on 10-23-2014
  • iPack not present

    Hi, I'm currently having an issue with 3 symphonie data loggers and iPacks which I have been unable to test or configure to due always getting the 'iPack not present' message. One iPack and logger has been on site for the past 4 months working fine but when I brought it back in today and took it apart to try the iPack with another logger...
    Posted to iPack Setup (Forum) by AllanB on 10-23-2014

Who Is Online